vrijdag 29 juli 2011

Ping Pong maar niet in de regen

Hadden we enige tijd geleden de eerste "Picobello-Open" op het programma staan; zo was er deze week een spontaan tafeltennistoernooi georganiseerd door enkele fanatieke spelers. Wat zijn we blij met ons ruime afdak! Terwijl het om ons heen natter en natter werd was onder het afdak alleen het vocht te zien van bezweette spelers. Het publiek kon comfortabel genieten van de spanning en tegelijkertijd droog staan.
Er werd gespeeld om de eer maar de vonken vlogen er vanaf. Naarmate het toernooi vorderde steeg de spanning en nam het spelniveau toe. Uiteindelijk stonden Anke, Camiel en Rob in de laatste ronde. Anke veranderde in een vechtmachine waar weinig tegen te doen was. Camiel werd tweede en Rob kon naar huis met een derde plaats. Anke gefeliciteerd en vooral Laurens en Harmen bedankt voor de inzet tijdens de organisatie. Berry mag nog even genoemd worden als een voortreffelijk scheidsrechter.
spel op hoog niveau  

Agricamp Picobello is minicamping, kleine camping, kleinschalig kamperen, bed en breakfast, huurtent, pipowagen en outdoor in Le Marche, Italie

1 opmerking:

  1. Een vechtmachine? Leuke naam!
    Heb een supervakantie gehad. En natuurlijk een mooie afsluiter door het tafeltennistoernooi. Allemaal bedankt!
    Anke

    BeantwoordenVerwijderen