dinsdag 26 juli 2011

Ferme jongens, koeienstront en stoere knapen

Natuurlijk ging de tocht over de noordwand van de Monte Sibilla niet door vanwege het slechte weer. Rob had een goed alternatief. "We lopen naar Passo Cativo (4 uren stijgen), dan even naar links, daarna naar beneden en het laatste stukje uitlopen". Hmm, ja........het bleken toch ruim 8 loopuren te zijn, 1200 hoogtemeters en vooral veel geen pad. Het weer zat echter mee; van de 8 uren regende het er maar 6.
prachtige rotsformaties
Het team, bestaande uit Bert, Pieter, Ben, Pieter en Rob maakte er een sport van om de koeienvlaaien te ontwijken in de mist. Het risico was wel om dan in schapenkeutels of paardendrollen te stappen maar dat mocht de pret niet drukken. De regen maakte het gemakkelijk; natter dan nat kon niet dus wat wil een mens nog meer. Ondanks veel mist en bewolking gaf de omgeving toch nog regelmatig iets van haar schoonheid weer en alsof er niets aan de hand was gaf Pieter nog een showtje weg door als fotomodel in een natuurlijke badkuip te gaan liggen. Al met al een zeer geslaagde dag!
waarheen leidt de weg
Pieter als model in de badkuip

Agricamp Picobello is minicamping, kamperen bij de boer, kleine camping, kleinschalig kamperen, bed en breakfast en outdoor in Le Marche, Italie

1 opmerking:

  1. Was alweer een super toffe wandeling en een mooie afsluiter van de vakantie. Grtz. Ben

    BeantwoordenVerwijderen