maandag 11 juli 2011

Picobello "Open" 2011 (tafeltennistoernooi)

Lonneke en Eric kunnen het goed. Ze kunnen erg goed tafeltennissen en ze kunnen ook goed een toernooi organiseren. Dus? Dus was afgelopen zondag de eerste editie van de Picobello "Open" 2011 een feit.
Genoemde organisatietalenten hadden een strak schema in elkaar gedraaid en de deelnemers in twee groepen verdeeld. Zo was er de categorie jeugd tot 14 jaar en de tweede categorie jeugd :-) vanaf 14 - 80 jaar.
Om 17.00 uur werd het startsein gegeven. Het publiek raakte uitzinnig terwijl de spelers de concentratie wisten te bewaren. Na enkele spannende uren, liters zweet, meerdere maningen tot stilte, zoekgeraakte balletjes en volgeschoten SD-kaarten was het zover. "We have a Winner"! Wat zeg ik? "We have 2 Winners".
Lennart, "de Belgische Bom" wist glansrijk te overwinnen in de eerste categorie terwijl Eric "smashin' pumpkin" juichend zijn prijs in ontvangst kon nemen.
Iedereen heeft een goed toernooi beleefd, zowel de spelers als het in grote getale aanwezige publiek. Wij verheugen ons nu al op de Picobello "Open" 2012!
"0 - 14" aan het werk
Lonneke en Marc - "vuurwerk"
Eric, Lonneke en het publiek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten