vrijdag 4 mei 2012

Een bruisende week

De afgelopen week stond werkelijk bol van de activiteiten en het outdoor gebeuren kwam helemaal tot zijn recht. Zo begon het, zondag 29 april al met een paar uur klimmen op de Picobello Klimwand. Weer werd er hard gewerkt en werd de bovenkant van de muur een paar keer "aangetikt". De maandag erop was klimmen wederom de activiteit van de dag en op alle routes werd gezwoegd, gezweet en werden triomfen gehaald. Een groot compliment aan alle klimmers. We hadden de smaak goed te pakken dus op woensdag werd koers gezet naar Rosara. Alain en Carlo maakten indruk met hun beklimmingen (eerste keer) op een paar pittige routes en aan het einde van de dag werd nog even gespeeld in een route "kaliber 7". Goed voor het vertrouwen in het materiaal en in elkaar!
Donderdag was de Grande Finale. Samen met Dirk-Jan en Jovanka werd rond half tien die ochtend begonnen aan een trektocht van ongekende schoonheid. Ruim 8,5 uur was er nodig om de ronde te voltooien over onder andere de Cima del Redentore, Forca Viola, langs Lago di Pilato en Rifugio Zillioli. Massa's sneeuw, intense zon en steile beklimmingen waren de bestanddelen van de dag. Maar laten we vooral de M & M's en de gevonden Lion-reep niet vergeten. Tijdens de laatste beklimming kwam de man met de hamer langs en om 19.15 stapten we de berg af. Erg moe maar zeer voldaan. Wat een fantastische dag!
Tussen alle activiteiten door was er uiteraard ook nog tijd voor de wijnproeverij bij Azienda Vitali en werd gezamenlijk gegeten bij Ivo.
Kortom; een prachtweek aan het begin van het seizoen.
Dirk-Jan op weg naar succes
Messcherpe graat

Geen opmerkingen:

Een reactie posten