dinsdag 24 april 2012

Fietsen vanaf Agricamp Picobello

We hebben het al vaker gezegd; vanaf Agricamp Picobello is het fantastisch fietsen. Met name het voorjaar, wanneer de temperaturen gematigd zijn, nodigt de omgeving uit om vanaf het zadel verkend te worden. Racefietsers worden op hun wenken bediend met vaak goed asfalt, een prachtig decor en stevige klimmetjes gevolgd door vaak even fraaie en soms lange afdalingen. Pas op: het heuvelachtig landschap van dit deel in Le Marche vergt vaak veel van het uithoudingsvermogen. De ervaren fietser heeft aan de langere routes vaak zijn of haar handen vol terwijl de beginners beter rustig aan van start gaan. Hier bij ons op locatie zijn verschillende routes vastgelegd op GPS (Garmin) welke ter plekke "in te laden"zijn.
Op het moment van schrijven is een groep van 6 fanatieke fietsers aanwezig (voor de derde keer alweer) die zich heerlijk uitleeft met ritten van om en nabij de 100 kilometer. Slapen en ontbijten doen ze in de comfortabele Bed & Breakfast kamers en in de oergezellige Pipowagen. 's Avonds wordt de energie voor de volgende dag er vast in gegeten bij de lokale restaurantjes.
Afijn, overweeg je zelf ook eens een fietsvakantie met meer dan voldoende uitdagingen kom dan naar Agricamp Picobello, Wij helpen je graag in het zadel en helpen je er aan het einde van de dag ook weer vanaf.
De voltallige ploeg klaar voor de start
Op weg


Geen opmerkingen:

Een reactie posten