zaterdag 17 december 2011

Klimwand in Montelparo - Uniek in de omgeving

Da's alweer lang geleden dat er wat geschreven werd op het blog. Dat wil niet zeggen dat er niets gebeurd is; integendeel! Rob heeft inmiddels het praktijkexamen Sportklimbegeleider succesvol afgerond en mag nu meerdere touwgroepjes tegelijk begeleiden tijdens het klimmen cq. topropen. En dat is mooi want...............we krijgen onze eigen klimwand!!! YES!!! Daar zijn we erg blij mee. Nadat de burgemeester al te kennen had gegeven enthousiast te zijn over dit voornemen hebben we de bouwvergunning aangevraagd. Bouwvergunning? Jazeker, het wordt een heel bouwwerk. Ruim 25000 kilo beton op een grote draagbalk met daaronder 3 heipalen. In januari gaan we bouwen en in het seizoen gaan we klimmen; wie doet er mee?
Zodra de wand af is gaan we het gevaarte schilderen en worden de klimgrepen voor de routes gemonteerd. We beginnen dit jaar met vier verschillende routes om het uit te proberen en dan zullen er in de toekomst nog wel enkele bijkomen. Dit is een uniek concept in Le Marche en we gaan steeds meer voldoen aan het "totaalconcept" waar Agricamp Picobello voor staat. Je weet wel: kamperen, B & B, huurtent, pipowagen, fietsverhuur, outdooractiviteiten en nu dus ook een klimwand. Dit alles in een prachtig decor midden tussen de heuvels van het Italiaanse land. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

1 opmerking:

  1. Nog hulp nodig bij het schilderen? ;-) We tellen nu al de dagen af TOT juni. Nog een half jaar wachten, zucht. Geweldig dat dit project van de grond komt. Onze klimtasjes staan al klaar.

    BeantwoordenVerwijderen