zondag 10 juni 2012

Agricamp Picobello en het voetbaltoernooi

Al vanaf ons prille begin hier in Le Marche volgen we het EK en het WK traditiegetrouw in het dorp. De plaatselijke horeca zorgt altijd voor een groot scherm waarop we de verrichtingen van "onze jongens" goed kunnen volgen. Dit doen we bewust op deze manier. Wij zijn verzekerd van een perfecte avond voorzien van drankjes en hapjes (zeg maar gerust een heerlijke maaltijd) en op deze wijze versterken we onze betrokkenheid bij het dorp, net zoals we dat doen door de wijnproeverijen in een lokaal wijnhuis onder te brengen.
Zo ook gisterenavond. Om 17.30 uur vertrokken we om, compleet in het oranje uitgedost, bij Martina en Nico in de bar aan te kunnen schuiven. De televisie (groot LCD scherm) stond al aan en de stemming zat er goed in. De antipasti werd geserveerd en de wedstrijd kon beginnen. Aan ons enthousiasme kan het niet liggen. Evenmin aan de aanwezigheid van Marino, onze sympathieke burgemeester, die de wedstrijd eveneens wilde zien. De magen werden verder gevuld met een heerlijk pasta arrabiata welke met frisse witte wijn, een goed bier en water werd weggespoeld.
Helaas verloren we de match en konden we teleurgesteld naar huis. Op het terras werd nog lang nagepraat en we zien het als de warming-up voor aanstaande woensdag. Dan gaan we uiteraard weer de bar in en juichen we Holland naar de overwinning.......................toch?

Aan het enthousiasme ligt het niet
Nico, prima gastheer

Bar "il Murello", toplokatie voor een mooie avond


Geen opmerkingen:

Een reactie posten