Nagenoeg iedereen was van de partij tijdens deze eerste BBQ van dit seizoen. Op de veranda, aan de lange tafel, was het al snel gezellig met elkaar. Wim ontpopte zich als "grillmaster", regelmatig bijgestaan door die andere Wim. De op hout gestookte schotelbraai kreeg de aardappeltjes en de vegaburgers al gauw gaar en voordat we het wisten zat de eerste gang er in. Lekkere salades, prima sausjes en uiteraard de rode en witte wijn maakten het menu compleet. Als speciale "after-borrel" kwam de crema di limone onder de kurk vandaan. "Sjemig wat is dit lekker en is er nog meer van dit spul" was een veel gehoorde kreet.
We maakten het af met een goed sigaartje en een grappa voordat de tenten weer opgezocht werden. En als je nou denkt; dat wordt de volgende dag uitslapen en niks doen dan heb je het verkeerd. Menigeen was al weer op tijd vertrokken voor een bergwandeling, een rondje op de mountainbike of de dorpsrondleiding in Montelparo.
|
vette worst = veel rook |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten