Marcello d' Erasmu, eigenaar en pizzabakker van dit fantastische restaurant, demonstreerde op unieke wijze hoe je de lekkerste pizza's maakt. Het beste meel (biologisch) is hoofdbestanddeel, samen met goed water, voor een goede bodem. En niet zomaar een beetje kneden maar altijd in 1 richting en op de juiste manier.
De voorbereidde deegbollen moeten vervolgens 24 uur rijzen voordat er verder gegaan worden. Het eindresultaat is de echte Pizza Napolitaanse stijl. Marcello heeft er al verschillende prijzen mee gewonnen, zowel op Europees als Mondiaal niveau; u weet dus dat dat wel goed zit.
Behalve pizza proeven was er ook aandacht voor een goed glas wijn. Er werd uitleg gegeven over dit "druivennat" en velen smeerden de kelen op enthousiaste wijze; eet smakelijk!
rijzen maar |
houtgestookte pizza-oven |
compliment aan het hele team |
Agricamp Picobello is minicamping, kleine camping, kamperen bij de boer, outdoor, vakantie in Italie, huurtent, ingerichte tent, bed & breakfast, pipowagen, Le Marche Italie
Geen opmerkingen:
Een reactie posten