zaterdag 13 augustus 2011

muzikale stemming bij Agricamp Picobello

Je hebt van die gasten die je aan ziet komen en waarvan je geen vermoeden hebt dat er een talent in schuilt. Van die gasten die het niet van de daken schreeuwen, hoog van de toren blazen of naast hun schoenen lopen. Laat het nou zo zijn dat er bij Agricamp Picobello een paar van dat soort gasten rond lopen. Ze vallen niet echt op, hangen af en toe aan een klimtouw of drinken eens een glaasje mee. Totdat.........................ze hun instrument in de handen nemen. Fred had het geluk dat er hier een accordeon aanwezig is. De riemen gingen om de schouders, de toetsen werden geraakt en de lucht door de kast gepompt. Fred kan het - Fred is De Man als het om een feestje gaat. Fred bedankt dat de accordeon weer eens mocht laten horen wat 'ie waard is (rob) en bedankt voor een hoop gezelligheid.
Fred zet de toon
Don is ook zo'n gast. Vrijdag zagen we hem als als een hagedis de rotsen op klimmen. Dat hij zijn vingertoppen daarbij heel heeft gehouden is duidelijk. Zo makkelijk waarmee hij met die vingers over het travertin gesteente ging zo makkelijk beroerd hij de snaren van zijn gitaar. Wanneer de schemer over gaat in het duister van de nacht weet Don het ping-pong huis om te bouwen tot concert theater. De troubadour van de lage landen weet het publiek "te raken" en is nog lang niet uitgespeeld, "Go for it Don"!
Don als sfeermaker
Agricamp Picobello is minicamping, kleine camping, kamperen bij de boer, outdoor, vakantie in Italie, huurtent, ingerichte tent, bed & breakfast, pipowagen, Le Marche Italie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten