maandag 15 augustus 2011

creatief talent op de camping

Herinnert u zich nog "Creatief met kurk"? Arjan Ederveen wist iedereen enthousiast te krijgen om creatief bezig te zijn. Onsterfelijk was het advies: Altijd van je af snijden!
Nou creatief talent is er nog steeds; en hoe! De twaalf-jarige Tess van Baar uit Alkmaar is zeer milieubewust bezig. Al zo'n half jaar weet ze van kartonnen frisdrankverpakkingen zeer fraaie portemonneetjes te fabriceren. Van eenvoudige materialen als karton, elastiek en tape maakt Tess de meest mooie ontwerpjes en verkoopt deze voor een sympathieke prijs op marktjes in haar omgeving, via Oma die ook kapster is en nu dus ook op Agricamp Picobello. Thuis, in Alkmaar, werkt ze samen met haar vriendinnen en hebben ze de recyclefabriek opgericht. Kijk maar eens op: www.compudo.nl/derecyclefabriek
Hier bij ons wordt ze geholpen door Jennifer die zich voornamelijk concentreert op de bestellijst, de handel moet floreren nietwaar?
Tess hoopt in de toekomst door te kunnen gaan met haar goede werk en wie weet gaat de recyclefabriek nog uitbreiden richting nieuwe producten en/of materialen. Moeder Jolanda wordt bedankt voor de sponsoring wanneer het gaat om het materiaal.
zorgvuldig geselecteerd materiaal
Tess geconcentreerd aan het werk
mooi eindresultaat

1 opmerking: